O nas - Schvab d.o.o.

 

 

O NAS

Podjetje SCHVAB d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in se je od takrat uveljavilo na številnih področjih poslovanja. Pričeli smo z obdelavo orodnih plošč in normalij, ter se ves čas prilagajali potrebam kupcev in dopolnjevali program ter povečevali obseg in kakovost naših proizvodov in storitev.

Danes smo družba s prepoznavno kvaliteto in jasno poslovno usmeritvijo, ki z 44 zaposlenimi na 4500 m2 pokritih površin poskušamo čim bolje izpolniti želje in zahteve kupcev.

Ker se je program ponudbe neprestano širil, smo ga razdelili na več segmentov. Naš program danes obsega prodajo vseh vrst jekla z razrezom, mehansko obdelavo na klasičnih in CNC strojih, utopno kovanje, kovanje obročev, termično obdelavo, v trgovini pa vam nudimo vse potrebne proizvode za orodjarje.

Naš glavni moto je nuditi naročnikom zanesljivo in natančno izvedbo ter hitro prilagodljivost, kar nam predstavlja osnovo kakovosti. Naša kakovost se odraža tudi skozi prepoznavanje potreb in pričakovanj ostalih zainteresiranih strani ter skozi sledenje tehničnim standardom, tehnološkemu razvoju in zakonodajnim zahtevam. Kakovost zagotavljamo v vseh fazah naših procesov, vključno z ozaveščanjem sodelavcev, da s svojim delom prispevajo k uresničevanju kakovosti. Vsak naš sodelavec mora pri svojem delu upoštevati princip avtokontrole in s tem odgovarjati za natančnost in doslednost rezultatov svojega dela.

Zakaj izbrati nas?

Zanesljivost

Tradicija

Fleksibilnost

Kvaliteta

Hitra dobava